Rose Garden - Lynn Anderson > Q-S

본문 바로가기
사이트 내 전체검색

Q-S

Rose Garden - Lynn Anderson

페이지 정보

profile_image
작성자 사빈
댓글 0건 조회 59,432회 작성일 20-02-12 21:06

본문

간략소개:
가사 해석

I beg your pardon I never
promised you a rose garden
Along with the sunshine There's got to be a
little rain sometime
When you take you got to give
So live and let live or let you go

Oh,oh,oh, I beg your pardon
I never promised you a rose garden
I could promise you things like big diamond rings
But you don't find roses
growing on stalks of cover
So you better think it over

When it's sweet talking You could
Make it come trueI would give you the world
right now on a silver platter
But what would it matter
So smile for a while and let's be jolly
Love shouldn't be so melancholy
Come along share the good times
While we can

I beg your pardonI never promised you
a rose garden
Along with the sunshine There's got to be a

I beg your pardonI never promised you
I could sing you a tune and promised you
the moon
But if that's what it takes to hold you
I'd just as soon let you go

But there's one thing I want to know
You better look before you leap
Still waters run deep
And there won't always be someone
There to pull you out
And you know what I'm talking about

Oh,oh,oh,So smile for a while and let's be jolly
Love shouldn't be so melancholy
Come along share the good times
While we can

I beg your pardon I never promised you
I beg your pardon I never promised you

정말 미안해요나는 당신에게 항상 장미꽃이
만발한 정원을 약속한 것은 아니었어요
따사로운 햋빛과 함께 가끔씩은
약간의 비도 있어야 하잖아요
어떤 것을 가지려면 당신도 주어야 해요
그러니 당신의 잘못도 용서해 주세요
아니면 그냥 두세요

오,오,오 정말 미안해요 나는 당신에게 항상
장미꽃이 만발한 정원을 약속한 것은 아니었어요
당신에게 다이아몬드 반지같은 것은
약속할 수 있어요
하지만 크로바 줄기에서
장미가 자라나는 것은 불가능해요
그러니 다시 생각해 보는 것이 좋을거예요

듣기에 좋은 말만을 원한다면
그런 말을 들을 수도 있어요
지금 당장이라도 은쟁반위에 온 세상을 담아서
당신에게 드릴 수 있어요
하지만 그런 것이 무슨 소용이 있나요
그러니 잠시 즐겁고 명랑하게 웃어보세요
사랑이 그렇게 심각하지만은 않아요
함께 어울려서 즐거운 시간을 보내요
우리가 할 수 있는 동안에요

정말 미안해요 나는 당신에게 항상 장미꽃이

당신에게 사랑의 노래를 불러줄 수도 있고
지킬 수 없는 허황된 약속도 할 수 있어요
하지만 그런 것이 당신을 붙잡아 두기 위한 방법이라면
나는 그냥 당신을 떠나게 내 버려 두겠어요

하지만 당신이 알아야 할 것이 하나 있어요
강물을 뛰어넘기 전에 잘 살펴보아야 해요
물이 잔잔해 보이지만 깊을 수도 있어요
당신을 구해줄 사람이
항상 당신 곁에 있는 것은 아니예요
내가 무슨 얘기를 하는지 알고 있겠지요

그러니 잠시 즐겁고 명랑하게 웃어보세요
사랑이 그렇게 심각하지만은 않아요
함께 어울려서 즐거운 시간을 보내요
우리가 할 수 있는 동안에요

2b8226b402e277e16c5b107c892e56c4_1581509167_3112.jpg 탐 죤스와...

Lynn Anderson - When I Dream

댓글목록

등록된 댓글이 없습니다.

회원로그인

초보농군

건강

I'm Free Man!